Psiholog copiiMinnie Psychological Center oferă servicii de evaluare psihologică a copiilor cu dizabilități și/sau cerințe educaționale speciale (CES), în vederea orientării școlare și profesionale sau a încadrării în grad de handicap.

Evaluarea se realizează de către psihologul clinician, cu instrumente validate științific și etalonate pe populația românească, recomandate în O.M. nr. 1985/2016: NEPSY, WISC-IV, ABAS-II, Matricile Progresive Raven, teste clinice pentru identificarea dificultăților emoționale.

În urma evaluării se emite fișa de evaluare psihologică, conform noilor cerințe cuprinse în O.M. nr. 1985/2016, publicat în Monitorul Oficial nr. 1019 din 19 decembrie 2016.

Evaluarea psihologică la prima încadrare în grad de handicap se realizează în 2 ședințe a câte 50 minute. Prețul evaluării este de 100 lei/ședință + 50 lei întocmirea raportului.

Evaluarea psihologică pentru reîncadrarea în grad de handicap se realizează într-o ședință de evaluare. Prețul evaluării este de 100 lei/ședință + 50 lei întocmirea raportului.