Psiholog copiiMinnie Psychological Center vă invită la „Atelierul de scorare”. Echipa noastră vă va îndruma și vă va sprijini pentru a învăța să cotați instrumente psihometrice de actualitate folosite în evaluarea copiilor și adolescenților. Veți învăța să cotați scalele Conners 3, Scala de Anxietate Multidimensională pentru Copii (MASC – Multidimensional Anxiety Scale for Children) și Inventarul de Depresie pentru Copii (CDI – Child Depression Inventory). Testele sunt validate la nivelul populației României și sunt utile în evaluarea problemelor de externalizare (ADHD, tulburarea opoziționismului provocator) și internalizare (depresie și tulburări anxioase), cercetare sau screening.
Când? – Atelierul va avea loc joi, 10 martie, intre orele 10.00 -13.00 sau 13.00 – 16.00
Unde? – Va asteptam la sediul nostru situat pe strada Dr. Nicolae Tomescu nr. 11, etajul 2
Cine? – Atelierul se adresează studenților la psihologie, masteranzilor și psihologilor clinicieni aflați sub supervizare
De ce? – Pentru că mulți dintre noi nu avem acces la ceea ce înseamnă psihodiagnosticul evidence-based și ne-am gândit să venim în întâmpinarea acestei nevoi, oferindu-vă oportunitatea de a învăța practic
Investiție: 20 lei/oră
Pentru înscrieri vă rugăm să trimiteți un email la adresa: aida.sararu@psihoterapie-copil.ro, nicoleta.dalu@psihoterapie-copil.ro.
Participanții vor părăsi sediul nostru cu noi abilități indispensabile psihologului clinician și diplome de participare utile pentru CV. Se vor elibera și adeverințe de practică.