Psiholog BucurestiMinnie Psychological Center lansează programul de vară de recuperare a dificultăților de învățare la copii.

Principalele dificultăți de învățare ale copiilor sunt cunoscute sub numele de dislexie (tulburarea cititului), disgrafie (tulburarea expresiei grafice/scrisului) şi discalculie (tulburarea de calcul). Unii copii pot prezenta toate aceste probleme simultan, alţii pot avea dificultăţi dioar în ceea ce priveşte scris-cititul sau pot prezenta doar una dintre aceste tulburări.

Dacă copilul dumneavoastră a întâmpinat în anul școlar ce tocmai s-a încheiat dificultăți în învățare, vă invităm cu el la o evaluare cognitivă, urmată de un program personalizat de recuperare psihologică. Astfel, în toamnă copilul va fi mai bine pregătit pentru provocările noului an școlar.

Pentru contractele de recuperare psihică încheiate pe o perioadă de minim o lună, prima ședință de evaluare cognitivă a copilului este gratuită (aceasta se deduce din pachetul de terapie, în urma semnării contractului). Evaluarea completă constă în 3 ședințe.

Pentru programare vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0213133137; 0217952272; 0787643309.