Psiholog copiiINSTITUTUL DE PSIHOLOGIA DEZVOLTĂRII este o asociație profesională a psihologilor specializați în psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, psihologie educațională și consiliere vocațională. Asociația are ca scop creșterea gradului de informare și conștientizare a opiniei publice privind problemele importante de sănătate și de a contribui la fundamentarea unor politici realiste în promovarea sănătății în randul populației și în special a copiilor cu tulburări de dezvoltare.

Institutul de Psihologia Dezvoltării colaborează cu Minnie Psychological Center în vederea sprijinirii recuperării psihice pentru copiii cu cerințe educaționale speciale proveniți din familii defavorizate.

Alege să dăruiești speranță unui copil!

Psiholog copiiDirecționează 2% din impozitul pe venit pentru recuperarea psihică a unui copil cu cerințe educaționale speciale (CES)

Suma reprezentand 2% din impozitul individual pe venit, datorat statului, poate fi direcționată către o organizație non profit aleasă de tine.

Alege Institutul de Psihologia Dezvoltării și astfel poți contribui la schimbarea poveștii de viață a unui copil cu cerințe educaționale speciale (hiperactivitate cu deficit de atenție, tulburări din spectrul autist, tulburarări de învățare, anxietate etc.).

 BAZA LEGALA: Codul Fiscal, Art. 84 din Legea 571 / 2003 (2) Contribuabilii pot dispune asupra destinaţiei unei sume, reprezentând până la 2% din impozitul datorat pe venitul net anual impozabil, câştigul net anual impozabil din transferul titlurilor de valoare, altele decât părţile sociale şi valorile mobiliare, în cazul societăţilor închise, câştigul net anual din operaţiuni de vânzare-cumpărare de valută la termen, pe bază de contract, şi orice alte operaţiuni de acest gen, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, unităţilor de cult, precum şi pentru acordarea de burse private, conform legii.

 

Descarcă aici formularul corespunzător veniturilor tale: Declaratia 230 (pentru venituri salariale) sau Declaratia 200 (pentru venituri din alte surse). Salvează formularul pe computerul tău, completeaza-l cu datele tale, printeaza-l si semnează-l, iar apoi contacteaza-ne la adresa de email office@psihoterapie-copil.ro. Trimite apoi formularul original prin poștă la adresa: Șoseaua Panduri, nr. 11, Bloc P20, Parter, Ap. 5, sector 5, București.

Nu-ti face probleme daca nu cunosti suma corespunzatoare a 2% din impozit. Va fi calculata de catre organele fiscale. Poti lasa căsuța necompletata!