Dezvoltare personalaȘtim că poate te-ai plictisit de oamenii care iți spun că e timpul să te schimbi sau să te maturizezi. Știm că aceste lucruri te determina să crezi că tot ceea ce faci este greșit.

Știm că în perioada asta ți se pare că toate merg prost și nimeni nu te înțelege.

Știm că ai nevoie de atenția cuvenită!

Minnie Psychological Center organizează grupuri de dezvoltare personală pentru adolescentii care vor să se cunoască și să afle mai multe despre resursele și abilitățile lor.

Dacă ești adolescent și ți-ai dori să aflii lucruri interesante despre tine, NU cum să te schimbi așa cum vor ceilalți, CI dacă vrei să știi cum să comunici cu prietenii tăi sau cu iubita/iubitul, dacă iți dorești să te înțelegi mai bine cu părinții, dacă ai întrebări al căror răspuns nu-l găsești, dacă îți dorești să te gândești la vrei ce să faci pe viitor în cariera ta, dacă ai nevoie să te relaxezi, atunci cel mai bine ar fi să faci ceva pentru tine și să vii în călătoria aceasta minunată!

Ce vei învăța pe parcursul acestei calatorii?

  • Să îți recunoști emoțiile;
  • Să știi cum să lucrezi cu ele;
  • Să comunici cu oamenii importanți din viața ta;
  • Să găsești soluții la problemele de zi cu zi;
  • Să îți găsești resursele interioare;
  • Să te relaxezi;
  • Să te cunoști mai bine în ipostaze inedite.

Programul de dezvoltare personală va cuprinde 10 întâlniri săptămânale de grup de câte 2 ore și va începe din săptămâna 13-18 februarie. Întâlnirile se vor ține marțea în intervalul orar 18.00 – 20.00, la sediul nostru din Str. Mihail Cioranu nr. 4 (zona Șoseaua Panduri).

Grupul va fi facilitat de:

Nicoleta Dalu – psihoterapeut specializat în psihotrapie cognitiv-comportamentală și psiholog clinician.

Danciulescu Anita-Valentina – doctorand în psihologie la Universitatea din București, consilier specializat în psihoterapie experiențială și psiholog clinician.

Investiție: 50 /ședința de 2 ore.

Pentru relații și înscrieri vă rugăm să ne contactați la telefon 0213133137; 0217952272; 0787643309 sau pe email la adresa office@psihoterapie-copil.ro. Dacă nu răspundem pe numerele de Telekom fix înseamnă că suntem în timpul consultațiilor. Sunați pe mobil la 0787643309 și vă sunăm noi înapoi.

Vă așteptăm cu drag!