dezvoltare personala copiiMinnie Psychological Center dă startul înscrierilor la grupurile de dezvoltare emoțională pentru copii și adolescenți ce se vor desfășura pe parcursul vacanței de vară, 2019.

Grupurile de dezvoltare emoțională vor avea o durată de 3 săptămâni si se vor derula în perioada, cu o frecvență de 3 ședințe de câte 2 ore / săptămână, plus o ședință de feedback pentru părinți la sfârșitul programului. Grupurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 – 5 ani, 6 – 9 ani și 10-13 ani.

Obiectivele programului sunt:

  • Dezvoltarea abilităților de reglare emoțională: identificarea și înțelegerea propriilor emoții, exprimarea acestora în cadrul grupului, dezvoltarea autocontrolului, gestionarea emoțiilor negative,
  • Dezvoltarea abilităților conversaționale: ascultare activă, începerea, menținerea și finalizarea unei conversații, cum tratăm alte persoane cu respect, cum găsim strategii potrivite de a face față conflictelor și situaților de criză din cadrul grupurilor (de colegi, de prieteni…etc.)
  • Dezvoltarea stimei de sine: recunoașterea propriilor calități și valorificarea lor, gândire pozitivă, îmbunătățirea imaginii de sine, acceptarea greșelilor și transformarea lor în oportunități de învățare
  • Dezvoltarea abilităților de socializare: capacitatea de a-și aștepta rândul la activitățile de grup, cum facem față tachinărilor, cum invităm un alt copil la joacă, acceptarea criticilor, oferirea de complimente.

Prețul este de 800 de lei/pachetul de 10 ședințe.

Numărul maxim de copii înscriși este de 5/grup de vârstă/săptămână.

Înscrierile se se fac prin completarea formularului de mai jos:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqOkL8s5Zk0W5ZfPiNqAExM1SPVuZWGpWYjR_yY7-VAxv7xg/viewform?usp=sf_link

IMPORTANT: Grupurile sunt destinate copiilor tipici, fără diagnostic psihologic sau psihiatric. Minnie Psychological Center își rezervă dreptul de a selecta copiii înscriși în program, astfel încât activitățile propuse să fie benefice pentru toți copiii participanți. Selecția se va face pe baza unui interviu telefonic cu părinții și, dacă vom considera necesar, o ședință de evaluare psihologică gratuită a copilului.

  

Contact

Centrul 1:

Șoseaua Panduri, nr. 11, Bloc P20, Scara 2. Parter, Ap. 5, interfon 005

Bucharest, Romania

Telefon: 0756706135/ 0787643309