Psiholog Bucuresti

Evaluarea dificultăților de învățare la copil – 450 lei 3 ședințe și 100 lei ședința de predare a raportului. Evaluarea va fi urmată de o ofertă pentru un pachet personalizat de intervenție psihologică.

Copilul dumneavoastră a întâmpinat dificultăți de învățare în anul școlar trecut? Este foarte probabil să prezinte o tulburare specifică de învăţare.

Tulburările specifice de învăţare au la bază o disfuncţie neurologică, ce apare în urma interacţiunii dintre factorii genetici şi de mediu, afectând abilitatea creierului de a percepe şi procesa informaţiile verbale şi nonverbale într-un mod eficient şi acurat.

Cele mai comune tulburări de învățare sunt Dislexia (tulburarea cititului), disgrafia (tulburarea expresiei grafice/scrisului) şi discalculia (tulburarea de calcul). Unii copii pot prezenta toate aceste tulburări simultan, alţii pot avea dificultăţi în ceea ce priveşte scris-cititul, sau pot prezenta doar una dintre aceste tulburări.

Este recomandat ca părinţii să apeleze la serviciile unui specialist (psiholog clinician, logoped, psihoterapeut), atât pentru  abordarea problemelor specifice tulburării, cât şi pentru evaluarea şi intervenţia asupra  dificultăţilor emoţionale cu care copilul se confruntă.

Centrul nostru recomandă intervenția psihologică și logopedică pe baza unor programe personalizate, stabilite în urma evaluării cognitive și neuropsihologice a copilului.

Venim în întâmpinarea părinților cu programe de intervenție, în vederea ameliorării semnificative a dificultăților de învățare ale copiilor și îmbunătățirea rezultatelor școlare în noul an școlar.

Pentru programare sunați la unul dintre numerele de telefon: 0213133137; 0787643309; 0787643309.

Când faceți programarea vă rugăm să precizați că doriți să beneficiați de această ofertă.

Vă așteptăm cu drag!